Un român și-a jignit sora pe Facebook: „Aceasta este una dintre asasinii mamei mele”. Ce a pățit după această postare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
telefon_apel_112
telefon_apel_112

Un român supărat a distribuit, în urmă cu doi ani, o fotografie a surorii sale în dreptul căreia a scris un scurt mesaj. Femeia l-a dat în judecată după ce a citit postarea.

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost condamnat să-i plătească 4.000 de lei surorii lui, după ce acesta  a postat un mesaj denigrator la adresa ei, pe Facebook, scrie Ziarul de Iași. Bărbatul a fost dat în judecată de aceasta, dar și de către un alt frate pentru o faptă similară.

Mai precis, femeia a publicat pe Facebook o fotografie cu ea în urmă cu doi ani. Câteva luni mai târziu, folosind funcţia „share” a reţelei sociale Facebook, fratele său a distribuit postarea şi a scris, în plus, mesajul: „Aceasta este una dintre asasinii mamei mele, se numeşte M.S. Aceasta este una din cele mai mari libertine care au existat vreodată”, relatează publicația ieșeană.

„Deşi pârâtul este nemulţumit de faptul că reclamanta nu a ajutat-o pe mama lor, în timpul vieţii acesteia, că nu ar fi contribuit în vreun fel la întreţinerea acesteia, că ar fi luat lucruri de la locuinţa ei, că ar fi agresat-o în urmă cu mai mulţi ani, că nu i-ar fi telefonat pentru a-i face urări la ziua de naştere, ori că ar fi luat partea unităţii spitaliceşti pe care reclamantul a acuzat-o de moartea mamei sale, nu rezultă de nicăieri că atitudinea acesteia ar fi generat moartea mamei părţilor sau, mai mult, că ea însăşi, împreună cu alte persoane (neindicate de către reclamant) ar fi ucis-o pe aceasta”, au decis magistrații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel