Un român, proxenet specialist în metoda "lover boy", vrea în libertate. Decizia judecătorilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Judecătorii Curţii de Apel Iași au rspins cererea de clemenţă, depusă de un proxenet. Magistraţii ieșeni au decis să menţină sentinţa dată la nivelul Tribunalului, unde Silviu C. fusese condamnat la 6 ani şi 2 luni de închisoare pentru trafic de minori şi trafic de persoane.

Silviu C. a locuit 15 ani în Spania. Întors în ţară, el a apelat la metoda "lover boy" pentru a convinge două fete să se prostitueze în folosul său.

În iulie 2019, Silviu C. a cunoscut la o petrecere o minoră, care fugise dintr-un centru de plasament. Cei doi au început o relaţie de iubire. La scurt timp, bărbatul a închiriat un apartament în regim hotelier și a convins-o pe tînără să se prostituieze. "Afacerea" a durat însă doar trei zile, deoarece fata l-a părăsit, relatează ziaruldeiasi.ro.

Silviu însă nu s-a oprit. El a identificat o nouă victimă, căreia i-a spus că vrea să o ia de soţie. A convins-o să se mute la el şi să se prostitueze. După aproximativ trei luni, fata a reuşit să fugă, iar românul a ajuns în faţa justiţiei. Din septembrie anul trecut, el a rămas închis, fiind judecat în stare de arest. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel