Un român prins beat la volan a scos pistolul să ameninţe poliţiştii, apoi a fugit

Andreea Cosma |
Data publicării:
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți

Un bărbat a fost reţinut şi este cercetat sub control judiciar, după ce a fost oprit de poliţişti în zona staţiei de taxare de la Feteşti, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo şi a fugit de la faţa locului, fiind ulterior blocat în trafic.

"În cursul zilei de 16 august, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la un 'şofer posibil băut la volan, care conduce haotic', pe sensul spre Bucureşti. Poliţiştii l-au oprit pe şofer în zona staţiei de taxare de la Feteşti, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo şi a fugit de la faţa locului. Poliţiştii au pornit imediat în urmărire, şoferul fiind interceptat şi blocat în trafic, iar apoi imobilizat, pistolul fiind, de asemenea, ridicat", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis marţi AGERPRES.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultatul o valoare de 0,97 mg/alcool pur în aerul expirat, iar verificările efectuate au relevat faptul că bărbatul avea permisul de conducere reţinut.

"Bărbatul a fost reţinut, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, acesta fiind cercetat sub control judiciar", arată sursa citată.

Poliţiştii efectuează, de asemenea, verificări privind legalitatea deţinerii pistolului de tip airsoft. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel