Un român, considerat "cel mai periculos" pedofil din Spania după ce a abuzat 24 de fetițe. Procurorii cer 300 de ani de închisoare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Procurorii cer 300 de ani de închisoare pentru românul, considerat un pedofil periculos. A abuzat 24 de fete și s-a lăudat prietenilor
Spania. Procurorii cer 300 de ani de închisoare pentru românul, considerat un pedofil periculos. A abuzat 24 de fete și s-a lăudat prietenilor

Procurorii din Madrid își mențin cererea de 300 de ani de închisoare pentru pedofilul român care a recunoscut că a abuzat sexual cel puțin 24 de fete pe care le-a luat de la școală. 

Dumitru a filmat ororile la care le supunea minore și se lăuda cu videoclipurile pe care le ”înregistra cu mândrie” pentru a difuza pe rețelele de pedofili. 

Inițial, Parchetul a cerut 286 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale comise între 2012 și 2018. Fetele erau prietene ale fiilor sau fiicelor prietenilor lor din Colmenar de Oreja. 

Spania. Român, acuzat că abuzat sexual 24 de fetițe ale prietenilor săi, conaționali: 286 de ani de închisoare și sute de mii de euro daune

Polițiștii l-au descris pe inculpatul român drept cel mai periculos pedofil din Spania. Circumstanța agravantă, în cazul lui, sau se datorează superiorității sale față de minori, ale căror familii au avut încredere în el.

Apărarea inculpatului a susținut că românul suferea de fapt de alcoolism cronic. Bărbatul a susținut că bea de la 15 ani și că rapoartele medicale îi confirmă internarea în spitale din cauza consumului de alcool.

Dumitru R. a fost arestat în august 2018, când avea 46 de ani. Românul a fost arestat în cadrul operațiunii  Poliției Naționale, după ce Poliția din Queensland (Australia) a distribui,t în baza de date International Child Sexual Exploitation (ICSE), gestionată de INTERPOL, unele înregistrări ale abuzurilor asupra copiilor din Spania.

Un român, considerat "cel mai periculos" pedofil din Spania după ce a abuzat 24 de fetițe. Procurorii cer 300 de ani de închisoare

 

Parchetul a subliniat că poliția l-a descris pe inculpat ca fiind cel mai periculos pedofil din Spania, întrucât era foarte activ atât în ceea ce privește abuzurile asupra fetelor foarte tinere, cât și în ceea ce privește înregistrarea și difuzarea acestora în rețelele de pedofilie, și a susținut că în infracțiunile sale există circumstanța agravantă a prevalenței sau a superiorității în raport cu minorele, ale căror familii aveau, de asemenea, încredere în el.

După ce a recunoscut că abuzurile au fost înregistrate cu ajutorul unor micro-camere pe care le instalase atât în dormitorul conjugal, cât și în sufrageria casei, a mărturisit că a păstrat înregistrările video și le-a trimis unor terțe persoane prin intermediul unei rețele de pedofilie sau prin intermediul grupurilor WhatsApp.

Spania. 286 de ani de închisoare pentru monstrul care a abuzat 24 de fetițe românce

Procurorul a subliniat că Dumitru nu numai că a comis abuzurile, dar s-a și "înregistrat cu mândrie" și a difuzat imaginile, deși "era atât de stângaci încât i se vedea fața, tatuajul și penisul, și a înregistrat cu audio și se auzea vorbind în limba română".

"Îmi pare foarte rău. Cer iertare familiilor și victimelor", a spus el, încercând să se scuze pentru presupusele probleme de alcoolism pe care le-a invocat în apărarea sa și pentru care a dat asigurări că vrea să urmeze un tratament, potrivit El Comercio.

Parchetul nu admite cererea apărării inculpatului de a aplica o circumstanță exoneratoare incompletă pentru alcoolism cronic sau, în lipsa acesteia, o circumstanță atenuantă, deoarece "nu prezintă niciun fel de alterare și nu îi afectează comportamentul" și, mai mult, părinții unora dintre minori au relatat că acesta nu bea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel