Un român care furase din Belgia un baros de peste 70.000 de euro, prins în Franța

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un hoț român a fost condamnat la patru ani de închisoare,  la tribunalul din Bruges, după ce a furat bijuterii scumpe. În Heist-op-den-Berg, între 17 și 19 ianuarie 2018, Vasile T. a făcut ravagii sustrăgând un lot de bijuterii în valoare de 50.000-70.000 de euro, cinci biciclete și ... un baros. 

Un român în vârstă de 31 de ani a fost condamnat la 4 ani de închisoare efectivă de către tribunalul din Bruges pentru tâlhării și furturi. Într-una dintre infracțiuni, acesta a fugit cu o mică avere în bijuterii.

La 6 februarie 2018, poliția a oprit un vehicul suspect în Dilbeek. În mașină se aflau patru bărbați români, printre care și Vasile-Costin T. (31 de ani). Pe lângă unele echipamente de spargere, cum ar fi o șurubelniță, o lanternă și mănuși, ofițerii au găsit și un telefon mobil, pe care T. a reușit în cele din urmă să facă legătura cu o serie de furturi și spargeri cu câteva săptămâni mai devreme.

Un român care furase din Belgia un baros de peste 70.000 de euro, prins în Franța

 

În Heist-op-den-Berg, între 17 și 19 ianuarie 2018, T. a făcut ravagii sustrîgând un lot de bijuterii în valoare de 50.000-70.000 de euro, cinci biciclete și un baros.

În aceeași perioadă, a încercat să comită un furt în Mediamarkt din Bruges. În ciuda interceptării de la Dilbeek, Vasile T. a mai dat o lovitură și la Bouillon, în aprilie 2018, unde a reușit să plece cu puțin sub 5.000 de euro în urma unui jaf.

Bărbatul a fost arestat în cele din urmă în Franța și se află acum într-o celulă din Bruges. Acesta a negat implicarea sa în toate faptele. Bărbatul a fost deja condamnat în Franța pentru trei furturi, potrivit nieuwsblad.be.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel