Un român beat a intrat cu mașina într-un grup de tineri. Cinci copii au fost răniți 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român beat a intrat cu mașina într-un grup de tineri. Cinci copii au fost răniți. Sursa foto: ISU Bistrita Nasaud
Un român beat a intrat cu mașina într-un grup de tineri. Cinci copii au fost răniți. Sursa foto: ISU Bistrita Nasaud

Cinci copii au ajuns la spital, după ce au fost loviți de un șofer de 34 de ani, care a urcat beat la volan.

Accidentul, care a avut loc duminică după-amiază, în localitatea Budacu de Sus, evenimentul fiind provocat de un şofer de 34 de ani care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.Cinci copii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani au fost răniţi.

Conform potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, unul dintre minorii răniţi era pasager în autovehicul, iar ceilalţi erau parte dintr-un grup care a fost acroşat de şofer, după ce acesta a pierdut controlul direcţiei.

"În această după-masă, poliţiştii Serviciului Rutier şi cei ai Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Budacu de Sus. Din primele verificări efectuate la faţa locului, un bărbat, de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 154 C, a pierdut controlul direcţiei, a acroşat un grup de tineri, după care a intrat în coliziune cu zidul unui imobil. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto şi a cinci minori, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, dintre care unul, pasager în autoturism", a transmis IPJ.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a comunicat că a fost evaluată medical şi o a şaptea persoană, tot un minor, pentru care aparţinătorii au refuzat transportul la spital.

Ceilalţi cinci copii şi şoferul au ajuns la UPU-SMURD Bistriţa. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel