Un român a tras cu ARMA, deranjat de zgomotul făcut de copiii de afară. Poliţiştii l-au reţinut

Andreea Cosma |
Data publicării:
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți

Poliţiştii au reţinut, joi, un bărbat de 35 de ani după ce a tras cu un pistol, deranjat de zgomotul făcut de copii pe stradă în sectorul 5, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB)

El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi de uz de armă fără drept.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri seară, poliţişti de la Secţia 24 au fost sesizaţi prin apel la 112 de o femeie cu privire la faptul că un bărbat, care locuieşte în zonă, a tras cu un pistol în direcţia blocului unde se jucau mai mulţi copii.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, fiind identificate mai multe persoane care au observat evenimentul.

"În baza informaţiilor obţinute a fost depistat un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri şi ulterior reţinut. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, ar fi executat focul de armă cu pistolul, deranjat de zgomotul produs de copiii care se aflau pe stradă. Tot din cercetări s-a stabilit că pistolul pe care bărbatul l-ar fi folosit este unul neletal, cu gaze, supus autorizării şi este deţinut în mod ilegal de către bănuit. Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uzul de armă fără drept, faţă de cel în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel