Un român a primit o ofertă de 20 000 euro pentru a se căsători cu o femeie în Germania: "Ce mi se poate întâmpla?"

Narcis Popa |
Data publicării:

Un român care se află în Germania de cinci ani a primit o ofertă de căsătorie de la o thailandeză. 

Românului de 27 de ani i-a fost promisă suma de 20 000 euro de la o thailandeză pentru căsătorie. Oferta a fost primită de la proprietara unor saloane de masaj thailandez care acum îi este iubită și care și-ar dori să-și aducă nepoata în Germania. Românul ar urma să se însoare cu nepoate iubitei sale. Astfel, aceasta ar obține dreptul legal pentru a locui și a munci la saloanele patroanei. 

Românul a cerut în mod anonim ajutorul pe internet. Pe lângă bani, ca avantaj, bărbatul se bucură și că ar trece la o clasă de impozitare mai mică, pentru că în Germania clasele de impozitare favorizează persoanele căsătorite și pe cele cu copii. 

Bărbatul de 27 de ani se teme că totuși ar putea exista niște repercursiuni la care nu se gândește acum, astfel că s-a gândit să ceară ajutorul românilor pe o rețea de socializare. 

"Pe scurt: M27 român (de 5 ani in DE) am o iubita noua F35, tailandeza in Germania, divortata, cu 2 saloane de masaj tailandez, ea are o verisoara mai mica in Tailanda, pe care daca o "iau de sotie" timp de 20 de luni (ca sa aiba voie sa locuiasca si lucreze in DE, la saloanele ei probabil) primesc 20,000€ (pe bune).

Ce se poate intampla in cel mai rau caz? Ca ma ajuta si pe mine la taxe, sa fiu Steuer Klasse 2 si sa imi traga mai putine taxe pe salariu. Noroc si mersi," a scris acesta pe rețeaua Reddit.

Cei mai mulți dintre români i-au spus că ar fi bine să nu facă acest joc pentru că l-ar putea costa mai mult decât cei 20 000 euro propuși de iubita thailandeză pe care o are. Unii dintre ei i-au zis că ar putea să fie obligat chiar să plătească pensie alimentară după divorț sau să fie obligat de instanță să plătească sume de bani femeii dacă separarea nu se produce chiar bine.

Cazurile de cetățeni europeni cu drept de ședere care se căsătoresc cu cetățeni extracomunitari doar pentru ca aceștia din urmă să obțină drepturi egale cu cetățenii UE, au devenit tot mai dese în vestul Europei, iar unele țări precum Austria analizează foarte atent căsătoriile de acest gen. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel