Un român a plecat în Italia, în căutarea unui trai mai bun, dar a murit tragic. Toni avea doar 21 de ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român plecat în Italia, în căutarea unui trai mai bun, dar a murit tragic. Toni avea doar 21 de ani
Un român plecat în Italia, în căutarea unui trai mai bun, dar a murit tragic. Toni avea doar 21 de ani

Un tânăr român, de 21 de ani, din Botoșani a murit, după ce a căzut de pe balconul unui apartament din via Parma, în centrul orașului Alessandria.

Polițiștii italieni investighează incidentul, care s-a petrecut pe 6 ianuarie. Potrivit oamenilor legii ancheta va stabili cauzele și dinamica căderii fatale, care se pare că s-a produs de la etajul doi, într-un apartament în care locuiau mai mulți români. Deocamdată, nicio ipoteză cu privire la finalul tragic al tânărului nu ar fi fost înlăturată. 

Românii care locuiesc în Alessandria s-au mobilizat și adună bani ca să-l ducă pe acasă pe Toni, pentru a fi înmormântat.

"Acest băiat a ajuns sâmbătă în Italia pentru a munci, iar duminică dimineața, 7 ianuarie, la ora 4 a murit în Alessandria Piemont. Cine poate ajuta familia să îl aducă în România să vă dea Dumnezeu tot ce va doriți de la viață, sănătate și bucurii. Băiatul avea 21 de ani. Familia e distrusă. Pe mama băiatului o găsiți pe Facebook, Corneanu Alina, sau la numărul de telefon tel 0040745929786. Nu are cont bancar, ci doar MoneyGram sau Wester Union. Numele mamei în buletin este Corneanu Lidia. Dumnezeu să vă dea înzecit", a scris o româncă în grupul Români din Torino Piemonte de pe Facebook. 

 

"Doamne ce moarte a avut! Numai Dumnezeu știe"

 

Românii din grupul de pe Facebook au transmis condoleanțe și au postat zeci de mesaje:  "În apartament se afla cu alți români. Pare suspect să cazi de la etajul 2 și să mori. Carabinieri fac cercetări", "Era un băiat cuminte. Poate l-a împins cineva. Dumnezeu să-l ierte", "Să se afle adevărul. Doamne ce moarte a avut! Numai Dumnezeu știe. Dar Dumnezeu nu doarme și o să se afle adevărul".

De altfel, firma la care se angajase tânărul român a venit în ajutorul familiei. "Familia are sprijinul  firmei la care a lucrat pentru a-l repatria în România din Italia. Ne ocupam noi de transport și înmormântare. Vă mulțumim pentru înțelegere", au transmis reprezentanții societății.

2. Un român a... (un-roman-a-plecat-in-italia--in-cautarea-unui-trai-mai-bun--dar-a-murit-tragic_94371000.JPG)

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel