Un român a câștigat 200.000 de euro la loterie, în Spania. "Îmi plătesc datoriile și plec acasă"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Românul a plătit 200 de euro pe biletul câștigător (Sursa foto: lavozdegalicia.es)
Românul a plătit 200 de euro pe biletul câștigător (Sursa foto: lavozdegalicia.es)

Un român a dat lovitura la loterie, în Spania, și a obținut un premiu în valoare de 200.000 de euro. Întrebat de jurnaliști ce va face cu banii, bărbatul a spus că va merge în România.  

Un român stabilit în localitatea spaniolă Viveiro a obținut un premiu în valoare de 200.000 de euro la Loteria del Niño, după ce a cheltuit suma de 200 de euro într-un bilet cumpărat de la Bar Luar, un local istoric situat pe strada centrală Benito Galcerán.

Știrea câștigului a circulat rapid prin comunitatea din Viveiro, iar în dimineața următoare, un număr mare de localnici curioși s-au adunat la bar.

Potrivit publicației La Voz de Galicia, fericitul câștigător este un român care lucrează în domeniul construcțiilor. Acesta și-a făcut apariția la bar în jurul orei 13:30, la scurt timp după ce premiul principal a fost anunțat.

Întrebat ce va face cu banii, bărbatul a spus că că intenționează să utilizeze suma câștigată pentru a-și plăti unele datorii și pentru a-și face niște mici capricii. 

Câștigătorul a recunoscut că participă des la jocurile de noroc, cum ar fi cel de Crăciun, dar nu a avut succes până acum.

În prezent, se simte mai liniștit și are în plan să se întoarcă în România. "În martie aveam în vedere să plec în România, iar acum voi face acest lucru mult mai liniștit", a declarat el.

Proprietarul barului, Jacobo Basanta Labayén Ataruferits, a spus că este întotdeauna o bucurie să oferi un astfel de premiu, menționând că în ultimele luni au fost acordate și alte premii consistente în localul său.

 

----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel