Un rege al drogurilor a vândut atât de multă cocaină încât i-a luat o lună să numere banii câștigați

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un rege al drogurilor a vândut atât de multă cocaină încât i-a luat o lună să numere banii câștigați / Foto: Captură video youtube
Un rege al drogurilor a vândut atât de multă cocaină încât i-a luat o lună să numere banii câștigați / Foto: Captură video youtube

Un fost traficant de droguri susține că a câștigat atât de mulți bani din vânzarea de droguri încât a fost nevoie de o lună întreagă pentru a le număra câștigurile ilicite. Iată-i discutând despre sumele uriașe de bani și drogurile cu care lucra.

Evident, cei doi vânzători de droguri care au vorbit într-un interviu la LadTv sunt personaje „pensionate” în zilele noastre, dar au câteva povești de spus despre perioada în care au făcut această afacere profitabilă.

Stephen Mee și Andrew Pritchard au oferit un interviu amplu despre fostele lor cariere, precum și despre cazurile grele și grave cu care s-au confruntat în America în acei ani de glorie în domeniul traficului cu droguri.

Vorbim aici de carteluri, pentru a evita orice îndoială. Nu sunt tocmai oameni cu care să vrei să te pui de partea greșită. Oricum, afacerea este una simplă, chiar dacă riscurile implicate sunt mari.

 

Regele drogurilor: „Puteam să vindem cocaină cât ai clipi”

 

Au traversat Oceanul Atlantic, au cumpărat o încărcătură de cocaină la un preț de en gros, apoi au reușit cumva să o aducă înapoi în Marea Britanie, unde a fost vândută la un preț atât de mare, încât cei care și-au asumat riscul de a o introduce în țară și-au numărat banii timp de săptămâni întregi.

Pritchard a spus: "Cu cocaina, m-am îmbogățit pentru că era vorba de sume uriașe de bani și rapide, deoarece puteam cumpăra cocaină relativ ieftin.

Trecând prin Columbia și alte locuri de genul acesta, puteai să iei cocaină cu 1.000 de dolari [kilogramul]. Puteai să o obții foarte, foarte ieftin și apoi [obțineai] o marjă mare de profit în Panama și în locuri de genul acesta.

Tocmai aterizasem în Guyana, unde era cam 2.000 de lire sterline kilogramul, care era încărcat, pus într-un container și vândut integral aici cu 25.000 de lire sterline kilogramul, așa că marjele de profit erau mari, [precum și] viteza de vânzare.

Puteam să vindem cocaină cât ai clipi. Îmi amintesc că odată am primit un container care a fost adus aici și avea 300 de kilograme. A fost vândut în 24 de ore.

Era o nebunie. Numărarea banilor era cea mai mare problemă. Când te duceai și băgai zeci de milioane de lire sterline înăuntru, numărarea banilor dura literalmente o lună, și asta cu mai multe mașini de numărat."

 

Marfa cumpărată era atât de multă încât costa uneori și milioane de lire sterline

 

Când a fost întrebat cât de periculoasă este această treabă, Stephen Mee a spus: "În unele zile, pentru mine erau milioane în numerar și viața mea în joc. Îmi amintesc o ocazie în care am lăsat 5 milioane de lire sterline în portbagajul unei mașini unor columbieni într-o zi de vineri.

Aceștia ne-au lăsat marfa într-o altă mașină, apoi s-au întors luni dimineața și ne-au întrebat unde sunt banii. S-au plimbat tot weekendul prin Amsterdam cu 5 milioane de lire sterline în portbagaj și nici măcar nu știau că sunt acolo.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel