Un poliţist de 49 de ani a murit după accidentul rutier petrecut ieri cu o ambulanță

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Unul dintre poliţistii răniţi grav în accidentul produs, ieri, pe DN 64, a murit. Este vorba despre şeful Postului de Poliție Morunglav. 

Un accident grav s-a produs ieri pe DN 64, atunci când o maşină de poliţie şi o ambulanţă ce transporta un pacient violent s-au ciocnit extrem de puternic.

Atunci, doi poliţişti au suferit fracturi la picioare şi au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale. Din păcate, unul dintre ei nu a supravieţuit.

Anunţul trist a fost făcut de către IPJ Olt

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt deplânge stingerea din viață a colegului nostru, NITU FĂNEL, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Postului de Poliție Morunglav. 

Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toți şi ne-a încărcat inimile de durere, tristețe și compasiune. 

De-a lungul carierei, cu o experienta de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost șeful Postului de Poliție Morunglav. 

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite familiei îndurerată sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune. 

DRUM LIN SPRE ETERNITATE!'“ este mesajul transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel