Un pastor a sunat la poliție și a anunțat că și-a împușcat soția și copiii. "Este un act lipsit de sens"

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un bărbat, pastor din Florida, a sunat la 911 pentru a anunta că și-a împușcat soția și copiii

 

 

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Florida, pastor, este acuzat că și-a ucis soția și copiii, împușcându-i.

William Conway Broyles a sunat, miercuri, la 911 pentru a spune ceea ce a făcut, după cum a declarat șeriful din comitatul Nassau, Bob Leeper, într-o conferință de presă, conform ABC News.

Broyles le-a spus ulterior anchetatorilor că și-a împușcat soția și copiii de mai multe ori „doar pentru a se asigura că nu suferă”, a spus șeriful. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, era neînarmat și zăcea pe aleea casei sale din Callahan când au sosit polițiștii, a declarat Leeper.

Acum, acesta a fost acuzat de trei capete de acuzare pentru crimă de gradul doi, au relatat agențiile de presă. El s-a prezentat joi dimineață în fața unui judecător din comitatul Nassau și i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. El i-a spus judecătorului că nu își permite un avocat, așa că va fi numit unul care să îl reprezinte.

 

"Este doar un act lipsit de sens"

 

Șeriful a declarat că polițiștii au găsit-o pe Candace Lynn Broyles, de 57 de ani, moartă în sufragerie și pe Cara Lynn Broyles, 27 de ani, în dormitor, unde au spus că bărbatul a împușcat-o chiar în timp ce aceasta dormea. De asemenea, Aaron Christopher Broyles, în vârstă de 28 de ani, a fost ucis în dormitorul său, iar ușa acestuia era spartă.

"Este doar un act lipsit de sens", a spus șeriful Leeper. "Când a fost întrebat de ce nu s-a împușcat pur și simplu, a spus că era prea speriat să facă asta", a adăugat acesta.

Familia nu avea antecedente cu privire la violență sau probleme domestice, a declarat șeriful.

 

Trei copii au fost abandonați alături de cadavrul fratelui lor în casă

 

În urmă cu câteva săptămâni, un caz la fel de tragic a avut loc în SUA, unde trei copii au fost descoperiți după ce au fost „abandonați” timp de câteva luni de părinții lor la Houston, Statele Unite, într-un apartament în care se afla și scheletul unui al patrulea copil, a anunțat șeriful local, relatează AFP.

Poliția din Texas a găsit trei copii, de 7, 10 și 15 ani, abandonați într-o casă, alături de cadavrul fratelui lor. Cei trei copii au fost găsiți trăind singuri, în mizerie, cu rămășițele aflate în descompunere ale fratelui lor de nouă ani, conform Mirror. 

Mama copiilor și partenerul ei, găsiți și audiați și eliberați, a declarat luni poliția, precizând că nu a fost inițiată nici o urmărire penală în această etapă. În plus, se pare că părinții „probabil nu au locuit în apartament de câteva luni”, a declarat șeriful din comitatul Harris, care include și Houston.

Cel mai mare dintre copii, un adolescent de 15 ani, a avertizat poliția „că fratele său de 9 ani este mort de un an și că trupul lui se află în camera de lângă a lui”, a detaliat șeriful Ed Gonzalez. Potrivit autorităților, situația este „oribilă, tragică” pentru acești trei copii care „trăiau în condiții destul de deplorabile”, a adăugat șeriful în cadrul unei conferințe de presă.

Ancheta, încredințată poliției criminale și unității responsabile pentru abuzul asupra copiilor, este încă în desfășurare, a spus șeriful Gonzalez.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel