Un muncitor a murit pe loc, strivit de piese metalice. Tragedie în Portul Constanţa Sud-Agigea

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un muncitor a murit strivit de piese metalice în Portul Constanţa Sud-Agigea
Un muncitor a murit strivit de piese metalice în Portul Constanţa Sud-Agigea

Un bărbat, de 52 de ani a murit, joi, în urma unui accident de muncă petrecut în portul Constanţa Sud - Agigea, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. 

Peste lucrătorul portuar s-ar fi prăbuşit piese metalice ce fuseseră stivuite. "La data 3 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, ar fi fost accidentat de o stivă încărcată cu piese metalice, în portul Constanţa Sud-Agigea (poarta 10).

La faţa locului au ajuns un elicopter şi o ambulanţă, medicul constatând decesul bărbatului. Acesta se afla în timpul serviciului", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Un alt accident mortal de muncă, în care a decedat un român a avut loc în portul Progreso, situat în statul mexican Yucatán. 

 

Mexic. Un muncitor român s-a prăbușit sub ochii colegilor, în portul Progreso. Medicii nu l-au mai putut salva

 

Un român a murit în timp ce lucra în portul Progreso, situat în statul mexican Yucatán. Evenimentul a avut loc, joi dimineața, când un bărbat, de origine română, s-a prăbușit în timp ce lucra.

Bărbatul făcea manevre de încărcare - descărcare a unei nave, care era andocată la cheu. Colegii lui de muncă i-au oferit ajutor și au solicitat sprijin de la serviciile de urgență. La fața locului s-au deplasat paramedici de la Crucea Roșie Progreso, însă din cauza drumului lung ajutorul medical nu a ajuns rapid.

Municitorul român a murit în urma unui infarct și, în ciuda faptului că a primit primul ajutor de la colegii săi, paramedicii l-au găsit întins în camera de control, scrie laverdadnoticias.com.

În ciuda tuturor eforturilor, muncitorul a decedat. Medicii au precizat că românul suferea de câțiva ani de probleme cardiace. Muncitorul a murit în urma unui infarct.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel