Un ministru român sugerează radioului național să relateze despre extremismul din Germania

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Ministrul Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, sugerează postului de radio național din România să dea o replică jurnaliștilor germani, care și-au permis să caracterizeze PSD ca pe un partid cu un „un sistem asemănător mafiei”.
Postul național de radio din Germania a realizat un documentar despre PSD, în care se spune că partidul e „un sistem asemănător mafiei”.
 
În replică, ministrul Comunicaţiilor Alexandru Petrescu îl urechează pe ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, deoarece MAE s-a dovedit prea gentil în a răspunde la devieri de poziții ale unor ambasade.
 
În plus, le spune jurnaliștilor de la postul de radio național din România, sau conducerii acestuia, să documenteze un reportaj despre ”augmentarea fenomenului de extremism în Germania” și despre ”accederea pentru prima dată, după finalul celui de-al II-lea Razboi Mondial, a unui partid de sorginte naționalistă în Parlamentul german precum "Alternativa pentru Germania".
 
 
”Cum în ultima perioada MAE s-a dovedit prea gentil în a semnala și a răspunde la devieri de poziții, fie și minimal, a unor cancelarii, ambasade sau instituții media importante din alte state, sugerez postului de radio național din România să documenteze un reportaj despre augmentarea fenomenului de extremism în Germania și accederea pentru prima dată, după finalul celui de-al ÎI-lea Război Mondial, a unui partid de sorginte naționalistă în Parlamentul german precum "Alternativă pentru Germania", care promovează în programul sau politic opțiunea DEXIT( retragerea Germaniei din UE) și alte grozăvii de extremă dreapta care afectează drepturile și libertățile tuturor cetățenilor europeni sau ale celor ce numesc Europa acasă.
Fac apel către cei care cred că denigrarea unui partid românesc de către un post național al unui stat membru UE îi ajută să câștige capital politic, să își găsească doză de românism pentru a fi animați doar de interesele românilor și nu de scopuri electorale vremelnice”, a scris Alexandru Petrescu pe pagina lui de Facebook.
 
Jurnaliștii germani au relatat într-un articol documentat în România că liderul partidului Liviu Dragnea are „un cerc de credincionși” care domină din ce în ce mai mult formațiunea, iar „PSD este un sistem asemănător mafiei”, potrivit Hotnews.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel