Un hoț român din Italia și-a pierdut antebrațul după ce a încercat să arunce în aer un bancomat

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un român și-a pierdut antebrațul în urma unei încercări eșuate de a arunca în aer un bancomat. Complicii l-au abandonat la locul faptei. 

Un român în vârstă de 36 de ani și-a pierdut antebrațul în urma unei încercări eșuate de spargere a unui bancomat al băncii Riviera din orașul Cattolica. 

Potrivit informațiilor furnizate de presa locală, evenimentul a avut loc în timpul nopții dinspre 4 mai, în jurul orei patru dimineața, când membrii unei presupuse bande de infractori, denumită "banda marmotă", au încercat să detoneze bancomatul folosind o metodă specifică.

Hoțul a fost abandonat de restul complicilor 

 

Hoții, folosind tehnica cunoscută sub numele de "marmota", au plasat un dispozitiv exploziv în fisura bancomatului, însă detonarea acestuia a dus la o serie de consecințe neașteptate. În urma exploziei eșuate, unul dintre hoți, a suferit răni grave, fiind ulterior abandonat la locul faptei de complicii săi.

Autoritățile au intervenit rapid, iar victima a fost arestată și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de urgență. Din păcate, bărbatul a suferit pierderea unui antebraț în urma incidentului și a fost supus unei intervenții chirurgicale imediate, relatează Corriere di Bologna. 

Citește și: Român, trimis la închisoare, în Elveția, după ce a aruncat în aer două bancomate: A fost închis și în Danemarca, pentru același lucru

În paralel, investigațiile autorităților locale, în frunte cu carabinierii, vizează identificarea și capturarea celorlalți membri ai presupusei bande de infractori implicați în această acțiune ilegală.

Daunele produse băncii și magazinelor din zonă încă nu au fost estimate în totalitate, iar eforturile de anchetă continuă pentru aducerea în fața justiției a celor vinovați.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel