Un europarlamentar PSD apără bugetul SF: "Confirmă rezultatele economice foarte bune"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Răzvan Popa, europarlamentarul PSD, apără Bugetul de stat pentru anul 2019 propus de Coaliția de guvernare, precizând că economia a obținut rezultate foarte bune.

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susţine că proiecţia bugetară pentru anul 2019, care include creşteri substanţiale pentru cele mai importante domenii, este una realistă şi care confirmă rezultatele economice foarte bune din ultima perioadă.

"Bugetul propus de Guvern este, într-adevăr, unul care ţine cont şi de necesităţile de dezvoltare economică şi de cadrul social din România. PSD ştie să echilibreze lucrurile, să dea importanţă deopotrivă economiei şi socialului, ceea ce din păcate dreapta nu se arată capabilă.

Vezi și: Buget 2019. Românii au PROTESTAT: "IGNORĂ o URGENȚĂ regională și națională"

Vorbim despre o propunere de Buget care conţine majorări record pentru domenii precum Educaţia, Sănătatea, Transporturile sau Economia. Sunt creşteri în unele cazuri care depăşesc 100%, prin comparaţie cu bugetul de anul trecut. Şi acest lucru este posibil tot datorită rezultatelor pe care economia le-a înregistrat sub această guvernare.

Tocmai de aceea, este trist că opoziţia a şi început să lanseze atacuri politicianiste, bazate pe slogane de mult uzate, şi nu pe realităţile propunerii guvernamentale. Dar, pentru partide precum PNL sau USR, a fost întotdeauna mai uşor să vorbească şi să facă scandal, decât să facă treabă în mod efectiv şi în interesul României şi al românilor", este mesajul lui Răzvan Popa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel