Italia. Un cuplu de români a încercat să jefuiască un bătrân de 82 de ani. Acuzații sunt în libertate

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un cuplu de români a încercat să jefuiască un bătrân de 82 de ani. Acuzații sunt în libertate
Italia. Un cuplu de români a încercat să jefuiască un bătrân de 82 de ani. Acuzații sunt în libertate

Sub pretextul de a-i vinde o mașină, cuplul l-a ademenit pe bărbatul de 82 de ani pe o stradă izolată. Ferit de ochii lumii, cei doi au încercat să îl jefuiască pe bătrânul neajutorat.

Joi dimineață, carabinierii de la stația Badia al Pino, în zona Arezzo, Italia, au pus sub acuzare două persoane de tentativă de jaf. Cuplul, format dintr-un bărbat și o femeie de naționalitate română, ambii cu domiciliul în afara provinciei Arezzo, este acuzat de tentativă de jaf.

Victima este un italian în vârstă de 82 de ani, pe care au încercat să îl păcălească. Tentativa de jaf a avut loc chiar în centrul orașului Arezzo.

 

Italianul intenționa să cumpere o mașină de la escroci

 

Atenția bătrânului de 82 de ani i-a fost atrasă de un anunț de vânzare a unei mașini de mari dimensiuni. Văzând prețul atractiv, acesta l-a contactat telefonic pe vânzătorul mașinii. După ce au ajuns la un acord asupra prețului, cumpărătorul și vânzătorul s-au întâlnit personal în centrul orașului Arezzo pentru a încheia vânzarea.

Astfel, a doua zi, bătrânul s-a întâlnit cu două persoane, un bărbat și o femeie, și împreună au mers la un atelier mecanic în care avea încredere pentru a face o verificare a mașinii, un Mercedes. Dar înainte de a finaliza legal transferul de proprietate la o agenție specializată în acte auto, cuplul de falși vânzători l-a dus pe bărbat pe o stradă de la periferie. Acolo au încercat să-i ia prin violență banii, 500 de euro în numerar, pe care bărbatul îi avea la el pentru a plăti prima tranșă a achiziției.

 

Hoții au fost identificați, dar se află în libertate

 

Bărbatul în vârstă de 82 de ani s-a opus tentativei de jaf și a strigat după ajutor, reușind astfel să atragă atenția unor trecători. În acel moment, infractorii, intimidați, au fugit cu o mașină.

Ulterior, investigațiile carabinierilor au permis reconstituirea exactă a ceea ce s-a întâmplat și identificarea cuplului, care fusese condamnat pentru infracțiuni specifice. Carabinierii i-au denunțat pentru tentativă de jaf. Victima, în afară de faptul că a fost speriată de atac, nu a fost rănită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel