Polițiștii din Pitești caută un bărbat care a ABANDONAT trei pisoi. Îl așteaptă o AMENDĂ de până la 3.000 de lei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat care a abandonat trei pisoi pe o stradă din municipiul Piteşti este căutat de poliţişti, vineri, pentru a fi sancţionat. 

"În seara zilei de 1 octombrie (...), poliţiştii au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că pe o stradă din cartierul Războieni, de pe raza municipiul Piteşti, un bărbat ar fi abandonat, dintr-o maşină, trei pui de pisică. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Piteşti, care au identificat cei trei pui, pe care i-au ridicat şi transportat la un adăpost special de pe raza localităţii Moşoaia", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform sursei citate, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea bărbatului, în vederea sancţionării conform Legii 205/2004 privind protecţia animalelor.

IPJ Argeş le reaminteşte deţinătorilor de animale faptul că au anumite obligaţii, nerespectarea lor putând constitui contravenţie sau infracţiune, iar abandonarea sau alungarea se încadrează la cruzime faţă de animale.

Abandonarea sau alungarea unui animal a cărui existenţă depinde de îngrijirea omului constituie contravenţie şi se sancţionează, conform legii, cu amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel