Un băiețel de şapte ani din Botoşani a murit în spital. Minorului i s-a făcut rău la şcoală

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un copil de şapte ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău la şcoală. Băiatul a fost la şcoala din satul botoşănean Ibăneşti doar în prima zi, dar cum nu se simţea bine a fost trimis acasă.

 Când au văzut că fiul lor nu îşi revine, părinţii, mama profesoară, iar tatăl asistent medical, l-au dus la Spitalul Municipal Dorohoi. Potrivit medicilor, copilul a ajuns în stare foarte gravă, decompensat, cu saturaţie 30, comatos. A fost nevoie de resuscitarea sa în secţia de urgenţă, însă din păcate şcolarul nu a răspuns manevrelor. Testul rapid de Covid a ieşit negativ, însă au fost recoltate probe şi pentru testul PCR. 

Primarul localităţii Ibăneşti a declarat pentru Observator că băiatul ar fi suferit de o răceală mai veche şi ar fi mers la şcoală doar în prima zi.  „Eu am copiii la şcoală, că la noi e zonă galbenă, şi am văzut învăţătorii de acolo speriaţi şi ceilalţi copii. Am auzit că a murit un copil de 7 ani. Tatăl e asistent medical în sat. Din cauza măştii, aşa spuneau profesorii. El fiind mai grăsuţ, a intrat în comă şi nu a mai avut ce să îi facă”, a declarat martorul pentru Observator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel