Un băiețel de 4 ani va intra în Cartea recordurilor Guinness pentru cărțile pe care le scrie

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un băiețel de 4 ani va intra în Cartea recordurilor Guinness pentru cărțile pe care le scrie / Foto: Facebook
Un băiețel de 4 ani va intra în Cartea recordurilor Guinness pentru cărțile pe care le scrie / Foto: Facebook

La vârsta de doar patru ani, un băiețel este eligibil pentru a aplica pentru Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai tânără persoană care a publicat o carte și o serie în același timp.

La vârsta de 15 luni, Jayce Joyce era pasionat de citit și scris. Încerca să înțeleagă imaginile din cărțile ilustrate și să le deseneze.

Acum, la vârsta de patru ani, el este eligibil pentru a aplica pentru Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai tânără persoană care a publicat o carte și o serie în același timp.

Mama sa, Anim Joyce, l-a descris pentru băiețel ca fiind "un băiat uimitor, cu un talent inimaginabil".

Ea și-a dat seama pentru prima dată de potențialul lui Jayce atunci când acesta putea ține creioanele în mână ca un adult, la vârsta de 15 luni.

 

„Vreau ca oamenii să citească ceea ce scriu”



La vârsta de trei ani, el putea să-și înregistreze gândurile în scenarii, dezvăluind punctele forte ale memoriei sale excelente. Are un mare talent pentru memorie și scrie și ilustrează evenimente sau povești cu o notă de aventură și distracție.

"Îmi place să scriu pentru că scrisul este distractiv. Vreau ca oamenii să citească ceea ce scriu și să își folosească imaginația și să scrie propriile povești", spune micul autor.

Mama sa a declarat că Jayce are o memorie fotografică, ceea ce l-a ajutat să înceapă să citească și să scrie de la o vârstă foarte fragedă.

"La vârsta de 3 ani, a început să scrie scenarii ale călătoriilor noastre în parc, la grădina zoologică și la magazinul alimentar. Când ne întorceam acasă, voia doar să scrie totul și să ilustreze."

Anim a spus că îi citea fiului ei ca orice altă mamă, dar talentul de memorie al lui Jayce l-a făcut să învețe să citească și să scrie rapid.

 

Primele două cărți ale lui Jayce au fost publicate pe 2 martie



Primele două cărți ale lui Jayce - O plajă fără mare și Jayce's Sweet Tooth - au fost publicate de Ziua Mondială a Cărții, pe 2 martie.

El este personajul principal în poveștile sale pentru a-și transmite mesajul. Poveștile sale sunt despre morală, cum ar fi încurajarea copiilor să mănânce sănătos sau să știe că uneori lucrurile nu merg așa cum ne dorim, dar că putem fi fericiți cu ceea ce avem.

El are doar patru ani și 10 luni. Actualul deținător al recordului este un autor din Sri Lanka, care și-a publicat prima carte, Junk Food, la 4 ani și 356 de zile.

Anim a declarat că familia sa a luat contactele necesare cu Guinness World Record și a depus o cerere.

 

Jayce trebuie să publice cu o editură oficială și să vândă 1.000 de exemplare 



Cu toate acestea, există mai multe criterii pentru ca un record să fie recunoscut. Jayce trebuie să publice cu o editură oficială și să vândă 1.000 de exemplare din fiecare carte.

Familia a declarat că a îndeplinit toate criteriile și așteaptă acum ca cartea să vândă numărul necesar de exemplare, care sunt disponibile pe Amazon.

Cărțile ilustrate ale lui Jayce sunt, de asemenea, autopublicate prin intermediul editurii The Book Chief Publishing House, cu sediul în Birmingham.

Anim speră ca cărțile fiului ei să se vândă înainte de termenul limită de patru ani și 356 de zile.

"Sunt incredibil de mândră de cum a ajuns și de ceea ce a realizat la o vârstă foarte fragedă, când copiii nu învață să citească, darămite să își scrie propriile povești. Să le fie publicate este un vis devenit realitate. Sper din tot sufletul să creadă în el însuși la fel de mult cum cred eu în el", a spus ea, conform anews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel