Un ambulanțier s-a aruncat în fața trenului din cauza cămătarilor. Bărbatul avea datorii imense

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un ambulanțier din Brașov s-a aruncat în fața trenului, în văzul tuturor. Bărbatul nu a mai putut face presiunii cămătarilor.

Datoriile imense la cămătari, divorțul și dependența de jocuri de noroc l-au determinat pe un bărbat în vârstă de 43 de ani, să se arunce direct în fața trenului.

Primele date ale polițiștilor din Brașov arată că bărbatul era hărțuit de cămătari și dependent de jocuri de noroc. Astfel, s-a lăsat copleșit și a recurs la gestul extrem. Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă și vor să afle în mod precis ce a stat în spatele acestei sinucideri,

„Din primele  cercetări efectuate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brasov au stabilit faptul că trenul de persoane  IR 16030, care circula pe magistrala CF 300, la km. CF168, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 43 ani.

Cadavrul acestuia a fost preluat și transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul", a transmis Poliția Brașov, prin intermediul unui comunicat de presă.

S-a aruncat în fața trenului din cauza cămătarilor 

Cazul ambulanțierului din Brașov nu este singurul. Frecvent, polițiștii se confruntă cu cazuri de hărțuire în urma împrumuturilor la cămătari. În România, cămătăria este considerată infracțiune.

În ceea ce privește dependența de jocuri de noroc, toate agențiile licențiate au obligația să afișeze termenii de joc responsabil.

Astfel, când se constată că o persoană devine dependentă și nu mai face față cu plățile curente din cauza jocurilor de noroc, angajații agențiilor de jocuri de noroc au obligația să nu îi mai permită accesul la asemenea activități.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel