Stelian Ion: "Umblă Moartea liberă pe străzi, ELIBERATĂ de Dragnea"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Opoziția cere OUG pentru abrogarea  "recursului compensatoriu. Crima  de la Mediaș când un criminal eliberat de legea "recursului compensatoriu" al lui Dragnea și Tudorel Toader a ucis cu 11 lovituri de cuțit un tânăr de 25 de ani, a creat revoltă. 

 

"Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea și Nicolicea, iar noi stăm cu mâinile-n sân!

Am redactat deja Legea pentru abrogarea monstruosului "recurs compensatoriu". Astăzi îi dăm forma finală și o depunem la Parlament. Sper să găsim pe cineva pe la secretariat...

Ca să fie clar: propunerea a venit de la guvern cu un filtru judiciar, era o formă a liberării condiționate, dar a fost măcelărită de Nicolicea în Camera Deputaților. Ne-am opus, am încercat să o îmblânzim cu amendamente, am atacat-o la CCR, dar degeaba.

A ieșit o lege criminală, dar "constituțională". Dacă vrem să nu mai moară oameni nevinovați, trebuie să o abrogăm în regim de urgență! Da, în cazul ăsta ar trebui dată o OUG de abrogare pentru că este ditamai urgența: mor oameni, sunt violate femei, sunt tâlhăriți românii pe stradă de infractori eliberați înainte de termen, fără discernământ.

Trebuie făcută o precizare: dacă era după UDMR, în loc de 6 zile, infractorii primeau un "cadou" de 9 zile reduse la fiecare 30 executate! Cetățeni români de etnie maghiară, de asta i-ați votat pe indivizii ăștia? Să-i scoată pe criminali să ne omoare pe străzi?!".a scris deputatul USR Stelian Ion pe Facebook.

Și deputatul PNL Florin Roman a anunţat că va depune un proiect de lege care prevede că persoanele care comit infracţiuni cu violenţe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu.

"Voi depune la începutul sesiunii parlamentare un proiect de lege pentru ca cei care comit infracţiuni cu violenţe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii 167/2017, privind regimul compensatoriu", a anunţat deputatul PNL Florin Roman.

 

 foto alba24.ro

Crima de la Medias, comisa de un recidivist protejat de Dragnea, Toader, Nicolicea, Serban Nicolae, Florin Iordache

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel