Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu: „Iau un somnifer puternic, nu mai rezist în lumea asta!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, duminică, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Cristina Țopescu avea 59 de ani şi, cel mai probabil, decesul a survenit înainte de Revelion.

Cristina Țopescu i-a trimis unui amic de WhatsApp, înainte să moară, un mesaj îngrijorător. Jurnalista i-a mărturisit acestuia că a luat un somnifer puternic!

Citește și Cristina Țopescu a murit. Primele rezultate ale autopsiei

„Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, este mesajul trimis de Cristina Ţopescu pe data de 28 decembrie 2019, la ora 22:01, potrivit România TV.

Citește și Nora Dincă: Cristina Țopescu nu a murit singură

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic: „Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.r. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel