Nora Dincă: Cristina Țopescu nu a murit singură

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalista Nora Dincă a transmis astăzi un mesaj prin care susține faptul că regretata Cristina Țopescu nu a murit singură, ci a avut alături ceea ce a iubit cel mai mult pe lumea asta - „prietenii ei necuvântători”, „singurii care n-au dezamăgit-o vreodată”.

„Și adică ce-ar mai fi de spus?

Că un om cu sufletul cât cerul și coloana până la cer, admirat și iubit cu sinceritate de, iată, atât de mulți oameni, a murit în asemenea liniște că ne-a luat trei săptămâni să ne prindem?

Citește și Mesaj de ultimă oră pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!"

Că în goana asta nebună care e viața noastră am ajuns atât de orbi, că n-am remarcat niciunul că unul dintre noi tace de neobișnuit mult timp?

Că poate acum decent ar fi să lăsăm capu-n pământ, că ne simțim ca niște impostori mizerabili și poate chiar suntem, dar asta nu înseamnă că moartea Cristinei ne doare mai puțin?

Că nici nu știm ce doare mai tare, pierderea ei, sau păcatul nostru? Singurătatea ei, sau perspectiva însingurării noastre?

După ce, lovită în moalele capului de mesajul pe care refuzam să-l cred, am sunat-o, să-i zic ce glume macabre și-au găsit ăștia să facă pe seama ei, ha ha, ce-am mai plâns, telefonul era închis, am aprins o lumânare. Și lumina ei mi-a făcut o lumină mare-n cap.

Citește și Ştefan Mandachi, despre momentul când a fost sunat de Cristina Ţopescu: „Tot dialogul nostru a fost despre câini, câini și câini"

Nu. Cristina nu a fost singură niciodată. Cristina a avut alături ce a iubit cel mai mult pe lumea asta: prietenii ei necuvântători. Singurii care n-au dezamăgit-o vreodată”, a scris Nora Dincă pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel