UK. Trei români au împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român din Marea Britanie care a fost despăgubit de fostul său angajator cu 16.000 de lire pentru discriminare rasială nu a fost mulțumit de suma primită și a bătut-o pe fiica omului de afaceri pentru care a lucrat.

La un an după aplanarea conflictului, Valentin M. a ajuns la concluzia că suma primită nu este suficientă, astfel că a mers la pizzeria din Newcastle unde a lucrat în trecut, însoțit de doi prieteni.

Aceștia au fost întâmpinați de fiica patronului și i-au cerut să îl cheme pe tatăl său. Când tânăra a refuzat, cei trei români au bătut-o și au împins-o într-un cuptor de pizza, încins la 280 de grade, relatează Metro.

„Când au intrat, nu eram îngrijorată, dar dintr-o dată au început să urle și m-au împins în cuptor. Eram șocată și nu am realizat că am fost rănită", a povestit Jae Lockhart.

Mihaes a primit anul trecut despăgubiri de 16.000 de lire de la fostul său angajator, pe care l-a acuzat că l-a plătit cu doar 4 lire pe oră, l-a supus unor abuzuri rasiale.

Valentin M. a primit o pedeapsă de două luni de închisoare cu suspendare de 18 luni și va trebui să plătească despăgubiri de 3.000 de lire pentru pagubele produse restaurantului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel