UK. Tânăr român, cercetat pentru tentativă de CRIMĂ: A trecut cu mașina peste cumnatul său

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 25 de ani, stabilit în Țara Galilor, este cercetat pentru tentativă de omor, după ce ar fi dat cu mașina peste cumnatul său.

David Ristea este acuzat că l-ar fi  lovit în plin pe cumnatul său, Strugurel Lăcătuș, toamna trecută. Ristea este acuzat că a vrut să se răzbune astfel pe fratele soției sale, după un alt incident petrecut în vara anului trecut.

Atunci, David Ristea și frații soției sale, Adina - Strugurel Lăcătuș, Mugurel Lăcătuș și Laurențiu Lăcătuș se deplasau cu mașina de la Aeroportul Bristol spre Newport. La un moment dat, între ei a izbucnit un conflict spontan și astfel ar fi rămas cu ură față de Strugurel Lăcătuș. Și-a adus aminte de „datorie“ pe 8 octombrie 2019, când Ristea l-ar fi lovit cu mașina pe Strugurel Lăcătuș pe Wharf Road, în Newport, potrivit South Wales Argus.

Strugurel a suferit răni grav și a rămas cu sechele. Imediat după accident a primit îngrijiri medicale de la o studentă la medicină aflată din întâmplare în zonă. Ulterior, victima a fost transportată cu un elicopter la spital.

David Ristea a recunoscut că se afla în mașina care l-a lovit pe Strugurel Lăcătuș, dar spune că era doar pasager și că la volan se afla un alt român, Mugurel Stoica, vărul său. Procurorii au precizat însă că vor prezenta dovezi care să arate că Mugurel Stoica nu se afla în Țara Galilor la momentul respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel