UK. NOI INFORMAȚII în procesul celor trei tineri români, ARESTAȚI după ce au VIOLAT o adolescentă pe plajă în Sussex

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei tineri din România au fost arestați în Marea Britanie, în lun amartie, acuzați ca au violat o tânără pe o plajă din Sussex.

Potrivit poliției din Sussex, în luna martie a acestui ani, trei români sunt acuzați de viol asupra unei tinere pe o plajă de pe malul mării. 

Mădălin-Daniel Nițu (23 de ani), Ginghiz Iașear (27 ani) și Ionel-Mizel Ciocan (24 de ani), sunt lucrătorii agricoli la Groves Farm, Colworth, Chichester, acuzați că au violat o adolescentă în vârstă de numai 19 ani în dimineața zilei de sâmbătă, 9 martie, în Bognor Regis. Polițiștii au apelat la martori pentru a afla cum s-au petrecut faptele.

Citește și: UK. Trei români, ARESTAȚI după ce au violat o adolescentă pe plajă

Ei au fost reținuți și curând dosarul lor a fost judecat la Portsmouth Crown Court. Cei trei bărbați declară că relațiile sexuale au fost de fapt consensuale și chiar la inițierea reclamante, relatează heraldpublicist.com.

Cei trei presupuși autori ai faptei sunt acuzați de procurori că au viloat-o pe tânără în repetate rânduri, prima oară faptele petrecându-se pe o alee din oraș și abia apoi pe plaja din Bognor Regis. Procurorii mai spun că cei trei au întâlnit-o pe tânără în timp ce erau într-un club de noapte, iar Ciocan ar fi încercat să o seducă pe tânără, ea răspunzând flirturilor, după spusele lui.

Procurorul de caz, Rebecca Austinustin, a menționat că victima: „Se afla într-o stare de alterare emoțională și în suferință. Plângea, atunci când a alertat un ofițer că a fost violată de trei bărbați“. Femeia de 19 ani a informat autoritățile că a fost violată de fiecare dintre cei trei presupuși autori pe malul mării și pe o alee, reușind să scape după ce a fugit, lovindu-l pe unul dintre ei cu putere în față. A menționat că bărbații au dus-o pe plajă și au dezbracat-o cu forța. 

Ba chiar Austin precizează că cei trei „au băut în cursul nopții și au consumat cocaină și hașiș și nu au putut ține cont de multe dintre cele întâmplate“. Iasear și Nitu sunt acuzați că au supus-o pe fată la perversiuni sexuale orale pe o alee din oraș, iar Iasear este acuzat că a violat-o ulterior și pe plajă, în prezența celorlalți doi inculpați. Iasear se confruntă cu trei capete de acuzare de viol, în timp ce Ciocan și Nițu se confruntă cu două capete de acuzare de viol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel