Tudorel Toader, REACȚIE după ATACUL lui Iordache potrivit căruia „în PSD, dacă ai greșit demisionezi sau ești remaniat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat, în această seară, faptul că dacă se va decide remanierea sa el va respecta decizia. 

„După părerea mea, moţiunea de astăzi a fost un exerciţiu politic, a avut un evident caracter politic. Multe dintre informaţiile cuprinse acolo nu erau documentate.

Citește și Scandal în PSD. Iordache i-a TĂIAT microfonul lui Toader: „... AFARĂ"

Întrebat despre declaraţia lui Florin Iordache, potrivit căreia, în PSD, dacă ai greşit „demisionezi sau eşti remaniat”, Toader a răspuns: „A zis că la noi în partid există... adică la dânşii în partid, dar sunt mai mulţi acolo. Îs mai mulţi, nu e numai el. S-au făcut doi ani de când sunt ministru. Este o experienţă interesantă, am valorificat cunoştinţele pe care le-am dobândit ca judecător constituţional, am îndeplinit obligaţiile de ministru cu bună credinţă”.

„Am mai declarat şi nu este nimic nou. Dacă se va hotărî remanierea mea, vom respecta decizia luată, urmând procedurile legale şi îmi voi îndeplini obligaţia până în ultimul minut când apare în Monitorul Oficial numele următorului ministru al Justiţiei care trebuie să vină la minister, să facem o procedură de predare-primire documente, până la sigiliu.

Citește și Iordache, ATACURI DURE la adresa lui Toader: „Fie îți dai DEMISIA, fie ești REMANIAT"

Dacă nu ai capacitatea să îţi îndeplineşti misiunea pe care o ai, te duci acasă. Trebuie să faci distincţie între competenţele legale pe care le ai de îndeplinit, să ai puterea să ţi le îndeplineşti şi atâta tot”, a mai spus Toader.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel