Iordache, ATACURI DURE la adresa lui Toader: „Fie îți dai DEMISIA, fie ești REMANIAT”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a lansat, astăzi, în Parlament, mai multe atacuri la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader. Iordache spune că mai bine ar „dezamorsa această criză artificială din Justiție decât să „dea lecții la TV”.

„Cred ca ati facut o greseala ca ati abrogat azi art. 57. O sa ne trezim, dle ministru, exact ca in cazul DNA, ca in perioada urmatoare sa ne trezim cu perpetuarea astfel incat functiile sa nu fie ocupate.

Dle ministru, inainte de a da lectii la TV, ar fi mai bine daca ati dezamorsa aceasta criza artificiala din justitie.

Am luat voturi sa fim la putere sa ne indeplinim ce am promis, o justitie in slujba cetateanului, sa nu mai fie abuzuri dle ministru, avem o decizie si am stabilit de peste doua luni cu privire la articolele constitutionale din codurile penale. Aveti obligatia sa ne spuneti azi si acum cand veti da ordonanta.

Sincer, domnule ministru, am înțeles că tot ce ați făcut dumneavoastră e bine, iar ce e rău e în Parlament. Eu aș spune nu, pentru că noi aici am ascultat pe toata lumea, inclusiv opoziția. Luați exemplul doamnei Viorica Dăncilă - ascultând pe toată lumea, putem avea niște legi mai bune”, a spus Iordache.

Concluzia deputatului PSD: „Când consideri că ai greșit, fie îți dai demisia din funcția de ministru, fie ești remaniat”.

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel