Tudorel Toader a RESPINS acreditarea unui alt reporter la Ministerul Justiţiei

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

După ce acreditarea reporterului PRO TV, Ovidiu Oanţă, a fost restrasă, un al doilea jurnalist acreditat la Ministerul Justiţiei trece printr-o situaţie similară. Este vorba despre Ionela Arcanu, de la Realitatea TV.

"Am primit interzis la Ministerul Justitiei anul acesta. Aveti mai jos "explicatia" lui Tudorel Toader", a scris jurnalista Ionela Arcanu pe pagina sa de socializare.

În postare a ataşat şi mesajul primit de la Ministerul Justiţiei, care spune că solicitarea sa de acreditare la instituţie a fost respinsă în conformitate cu art. 18 alin. 3 din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

Ionela Arcanu era acreditată de şase ani la Ministerul Justiţiei.

Anunţul vine la scurt timp după ce reporterul PRO TV, Ovidiu Oanţă, un jurnalist acreditat de mulţi ani la acelaşi minister, a primit acelaşi răspuns.

De altfel, Tudorel Toader a ameninţat jurnaliştii în cadrul unei conferinţe de presă de acum câteva săptămâni că le va respinge cererile de acreditare, depuse tocmai din ianuarie, dacă "nu vor da curs formulelor protocolare".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel