Tudor Chirilă: PSD lasă o ȚARĂ în FLĂCĂRI!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Tudor Chirilă reacționează la ultimele scandaluri din spațiul public, între un "șpăgar de cimitir și guvernatorul băncii naționale". Chirilă consideră că și dacă va pierde alegerile, PSD va lăsa o țară în flăcări, o populație sărăcită, iar măsurile de reparare a stricăciunilor din ultimii doi ani vor fi atât de drastice încât pe termen lung va câștiga tot PSD.

"(...) Finalitatea infractorilor din grupul Dragnea-Vâlcov și compania nu era doar măcelărirea justiției. În niciun caz. Măcelărirea justiției s-a făcut cu două scopuri foarte clare: scăparea de pușcărie cu orice preț și 2. crearea unui cadru în care hoția să poată funcționa nepedepsită. Când s-au asigurat că și punctul 2 se îndeplinește s-a trecut la atacul asupra Băncii Naționale a României sau a Consiliului Concurenței.

Există și probabilitatea destul de mare ca atacul la BNR să fie doar consecința disperării infractorilor care înțeleg că măsurile economice populiste sau ilogice și fără fundament pe care le-au adoptat sau numirile politice fără niciun criteriu meritocratic în instituții cheie cu singur scop de a controla și deturna banul public ajung să dea rezultate negative, cel mai important fiind cursul euro-leu care a luat-o razna. În mintea lor Banca Națională ar trebui să gireze toate aceste măsuri economice descreierate prin reglarea cursului euro-leu și dacă asta înseamnă atacul la rezervele valutare ale Româniri, nu e nimic. Sincer mă întreb cât mai durează să realizăm cu toții că această gașcă de infractori este un grup care atentează la siguranța națională a României.

Dacă am ajuns să urmărim o dispută între un șpăgar de cimitir și guvernatorul băncii naționale și urmărind această dispută nu facem decât să-l validăm pe infractor, înseamnă că suntem nebuni.
Dacă nu realizăm că atacul PSD-ALDE la tot ce înseamnă competență, bună credință și normalitate în orice domeniu (sănătate, educație, infrastructură, justiție) nu va fi într-un final plătit decât de cetățeanul de rând, atunci ne merităm soarta. Sunt absolut convins că orice om cu un dram de educație financiară înțelege gravitatea lucrurilor care se întâmplă astăzi.

Dar educația financiară minimă lipsește majorității românilor. Și atunci ajungem să închidem din nou cercul vicios constatând că un popor deposedat cu bună știință de educație (de orice fel) va fi un popor condus de incompetenți. Pentru că schimbările nu le fac elitele, schimbările sunt făcute de "average people". Și atunci n-am să înțeleg niciodată de ce președintele țării care se bate cu pumnii în piept că demarează cel mai important proiect național de regândire a educației românești nu a făcut gestul minim de a refuza numirea Ecaterinei Andronescu în funcția de ministru al învățământului și care poartă un procent mare de vinovăție pentru starea în care a ajuns educația în România. Sper să mai aveți timp și de articolul de mai jos. Nici măcar nu se mai obosesc să se ascundă.

PS. Chiar dacă va pierde alegerile PSD va lăsa o țară în flăcări, o populație sărăcită, iar măsurile de stingere a incendiului vor fi atât de nepopulare încât PSD va câștiga din nou alegerile următoare. E un scenariu care s-a mai întâmplat și care funcționează și el cu ajutorul memoriei scurte a votanților români.", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel