Tudor Chirilă, mesaj VIRAL după demisiile din PSD: "MAFIA nu se reformează niciodată"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă
Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă

Tudor Chirilă transmite un mesaj dur, în contextul în care mai mulți lideri PSD și-au anunțat demisiile din partid înaintea alegerilor parlamentare. "Mafia nu se va reforma niciodată", scrie celebrul cântăreț pe Facebook.

"Cine crede că PSD se reformează, se amăgește. Mafia nu se va reforma niciodată pentru că ea are două mari scopuri, câștiguri ilicite și conservarea puterii în organizație. Organizația mafiotă PSD a înțeles că tre' să facă o cosmetizare. Nu mai poți defila cu locotenenții-slugă ai lui Dragnea. Nu poți merge înainte cu artizanii demolării justiției. Asta dacă vrei să poți fi corupt în continuare și să demolezi justiția în liniște. Asta rămâne pe agendă, da tre să schimbăm oamenii și ne bazăm pe memoria scurtă a românilor. Speranța mea e că românii nu uită ușor. Și sper ca românii să nu uite că PNL, partidul care mimează reforma, a racolat 140 de primari PSD și că, în general, pe interesele transpartinice nu are o problemă să-și dea mâna cu PSD, partidul care îngroapă reforma.

Este un spectacol degradant ăsta în care Iordache și Nicolae caută disperați alte corăbii, pentru că ale lor se scufundă. Și cred că se simt nedreptățiți la cât au făcut pentru cauza mafiei și a corupției. Dar, într-un final merge orice, orice partid, orice sinecură, numai să rămânem în Parlament. Luați de semnați. Să știe că nu avem memoria scurtă", scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

În ultima perioadă, mai mulți lideri PSD au demisionat din partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel