Tudor Breazu a IEȘIT din ÎNCHISOARE

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Tudor Breazu a ieșit în urmă cu scurt timp din penitenciar după ce ÎCCJ a decis suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare în dosarul „Gala Bute”.

Instanţa supremă a decis, astăzi, suspendarea executării pedepsei în cazul lui Tudor Breazu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute” pentru complicitate la luare de mită. 

La eliberare, Breazu a declarat că eliberarea sa nu este o surpriză și că va vorbi cu Elena Udrea, dacă va fi posibil, pentru că erau în relații foarte bune.

„Are un copil, să-i trăiască, să fie fericită. Eram în relații bune cu ea, mă îndoiesc că nu vom mai fi. Nu am vorbit cu Elena Udrea, dar nu mă împiedică nimic să vorbesc cu ea”, a spus Tudor Breazu.

Apărătorii Elenei Udrea şi ai lui Tudor Breazu, condamnaţi în dosarul „Gala Bute”, au formulat contestaţii faţă de formarea completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Tudor Breazu ar fi intermediat primirea unei mite de aproximativ 300.000 de lei de către Elena Udrea, din care ar fi plătit pentru organizarea zilei ei de naştere la Predeal, dar şi excursii pentru ea şi Ana Maria Topoliceanu, potrivit DNA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel