Donald Trump - Kim Jong Un, o nouă întâlnire

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preșdintele SUA, Donald Trump, și liderul nord-coreean Kim Jong Un, vor avea o nouă întâlnire în Vietnam.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a sosit marţi dimineaţă în Vietnam pentru al doilea summit cu preşedintele american Donald Trump, potrivit France Presse.

Kim Jong Un a ajuns în gara Dong Dang, localitate vietnameză de la graniţa cu China, după o călătorie de 4.000 de kilometri cu trenul său blindat.

Înalţi responsabili ai serviciilor de informaţii şi ai forţelor armate americane consideră improbabil ca Phenianul să renunţe complet la armele nucleare pentru care s-a zbătut atât de mult, inclusiv expunându-se la sancţiuni şi izolare pe plan internaţional, relatează miercuri dpa.

Dan Coats, directorul pentru informaţii naţionale al SUA, a declarat luna trecută în Senatul american că eminenţele regimului lui Kim Jong Un din 'primul cerc al puterii' văd armele nucleare ca fiind de importanţă critică pentru supravieţuirea acestui regim. Calendarul ataşat la un moment dat obiectivului declarat al administraţiei Trump - privind o 'denuclearizare definitivă, completă şi verificabilă' a Coreei de Nord - a fost abandonat şi începe să semene mai mult cu un ideal îndepărtat decât cu o politică realizabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel