Kim Jong-Un ar fi murit după o operație pe cord

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Dictatorul Kim Jong-un interzice sinuciderea în Coreea de Nord, după ce numărul cazurilor a crescut foarte tare din cauza foametei
Dictatorul Kim Jong-un interzice sinuciderea în Coreea de Nord, după ce numărul cazurilor a crescut foarte tare din cauza foametei

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, în vârstă de 36 de ani, ar fi murit, conform TMZ.com, care citează presa din China și Japonia.

Zvonurile au apărut după ce China și-a trimis o echipă medicală în țara vecinilor comuniști pentru a-l consulta și ajuta pe Kim.

Directoarea unei televiziuni din Hong Kong a răspândit informația. Femeia, care este nepoata ministrului de Externe chinez, a postat pe rețeaua de socializare Weibo știrea, către cei 15 milioane de urmăritori pe care îi are, susținând că are o „sursă foarte solidă" care susține că Jong-Un a murit.

O revistă japoneză a scris că este „într-o stare vegetativă", după ce operația pe cord a dat greș.

Sunt multe informații despre liderul nord-coreean, care nu a mai apărut în public de câteva săptămâni. Acum 7 zile, CNN a anunțat că „e în mare pericol" după o procedură medicală.

Informațiile nu sunt însă confirmate oficial.

 

China a trimis o echipă de experți medicali la Phenian

 

China a trimis în Coreea de Nord o echipă de experţi medicali pentru a oferi consiliere cu privire la Kim Jong Un, declară trei surse pentru Reuters.

Sursa citată scrie că nu a putut să stabilească imediat ce înseamnă acest lucru cu privire la starea sănătăţii dictatorului nord-coreean, în contextul în care mai multe publicaţii sud-coreene şi americane au dezvăluit marţi că acesta s-ar afla într-o stare gravă în urma unei operaţii cardiovasculare.

Presa nord-coreeană a păstrat tăcerea despre acest subiect.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel