Trump sănătos, dar obez

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Săptămâna trecută, Casa Albă a publicat rezultatele anuale ale examinării fizice a președintelui Statelor Unite, iar concluziile examinării medicale deja au stârnit controverse printre internauți. 

Testarea a fost efectuată pe 8 februarie la Centrul Medical Militar Național Walter Reed, și a arătat că Trump "rămâne într-o stare foarte bună a sănătății", cu excepția faptului că a acumulat aproape 2 kg într-un an.

Președintele Donald Trump, de 72 de ani, a fost supus examenului medical anual cu 11 specialiști timp de patru ore. Raportul reflectă faptul că nu a respectat instrucțiunile medicilor. Rezultatele medicale indică faptul că președintele în prezent cântărește 110,2 kg comparativ cu 108,4 kg cât cântărea la începutul anului 2018, ceea ce înseamă că IMC-ul său este acum 30,4. Este cunoscut că în Statele Unite persoanele cu un indice de masă corporală mai mare de 30 sunt considerate obeze. 

În ce privește statura președintelui, acesta măsoară 1,90 metri, ceea ce potrivit utilizatorilor de internet, înseamnă care cu aproximativ 5 centimetri mai înalt decât predecesorul său, Barack Obama, care măsoară 1,85 metri.Cu toate acestea, mulți utilizatori de internet au pus la îndoială statura lui Trump deoarece, în fotografiile pe care Trump și Obama le prezintă împreună, actualul președinte se pare că are același înălțime ca și predecesorul său sau chiar puțin mai mic.

Președintele SUA a făcut două vaccinuri: Pneumovax 23, care protejează împotriva bolilor pneumococice, cum ar fi meningita și pneumonia, și Shingrix, care protejează împotriva herpesului zoster.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel