Trucul bunicii pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. Află ce trebuie să faci

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trucul bunicii pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. Află ce trebuie să faci
Trucul bunicii pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. Află ce trebuie să faci

După o anumită vârstă, timpul nu mai este de partea noastră și printre numeroasele necazuri care cu care ne putem confrunta este și un nivel ridicat al zahărului din sânge, care în cele mai grave cazuri duce diabet zaharat. Desigur, dacă vorbim de o boală, cu siguranță trebuie să consultăm medicul și să luăm medicamentele.

 Însă dacă ne confruntăm cu niște episoade trecătoare, care pot fi totuși prevenite, poate merită să încercăm și anumite diete sau remedii naturiste.  Fibrele conținute în citrice, inclusiv în lămâie, pot ajuta cu adevărat la menținerea glicemiei sub control. Un avertisment, însă: pentru a beneficia de acesta, trebuie să consumăm lămâia întreagă, deoarece atunci când o tocăm cu un robot de bucătărie, se distrug fibrele.

citeste si: Oţetul de mere, considerat un tratament minune. Nu veți mai renunța la el după ce veți aflați toate beneficiile

Citricele au o acțiune eficientă asupra zahărului din sânge, datorită vitamine C. În același timp, nu trebuie să exagerați, deoarece prea multă vitamină C poate strica. Consultați întotdeauna medicul înainte de a lua vitamina C.

 

Vezi si: Amestecă cu cub de drojdie proaspătă cu puțin lapte. Tenul va întineri cu această mască chiar și cu zece ani

 

Consumul de limonadă poate ajuta la prevenirea creșterii zahărului din sânge. Este o băutură foarte ușor de preparat, săracă în carbohidrați și calorii și ajută la menținerea hidratării, care, mai ales la vârstnici, poate fi uneori o problemă.  Vorbind în continuare despre zaharurile din sânge, legumele care ajută lă reglarea glicemiei sunt: spanacul, broccoli, anghinarea,  sparanghelul, conopida, țelina, castraveții, fasolea verde, ceapa, roșiile și dovleceii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel