Oţetul de mere, considerat un tratament minune. Nu veți mai renunța la el după ce veți aflați toate beneficiile

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Oţetul de mere, considerat un tratament minune. Nu veți mai renunța la el după ce veți aflați toate beneficiile
Oţetul de mere, considerat un tratament minune. Nu veți mai renunța la el după ce veți aflați toate beneficiile

O linguriță de oțet de mere luată înainte de culcare poate face minuni pentru sănătate. Numeroși experți în nutriție recomandă o linguriță de oțet de mere înainte de culcare, cu efect de întărire a imunității și tratării a diferitelor afecțiuni. 

Oțetul de mere previne acumularea de grăsime, reducând abilitatea corpului de a transformă amidonul din paște și orez, în calorii. Oțetul de mere poate reduce din apetit. Acest lucru se datorează unui ingredient activ, denumit pectină, care face creierul să fie satisfăcut mult mai rapid. Așadar, dacă nu te poți abține să iei o gustare chiar înainte de culcare, oțetul de mere te poate ajută să renunți la acest obicei. Amestecă 1 linguriță de oțet de mere cu apă și consumă cu o jumătate de ora înainte de culcare.

Adio sughițuri. Gustul acru al oțetului de mere suprastimulează nervii gâtului care cauzează sughitul. Trebuie doar să iei rapid o linguriță de oțet.

Tratament pentru durerile în gât. Bacteria responsabilă de infecțiile în gât nu poate trăi în mediu acidic creat de oțetul de mere. În plus, acesta conține o serie de proprietăți anti-bacteriene. Cu 1 ora înainte de culcare, ia o linguriță de oțet de mere. Jumătate de ora mai târziu, mai ia o linguriță și una chiar înainte să te bagi în pat.

 

Citeste si: Aceste ceaiuri sunt mai bune decât o oră la sală! Consumați-le zilnic, iar rezultatele vă vor încânta

 

Eliberează nasul înfundat. Oțetul de mere conține vitaminele B1, B2, A și E, precum și potasiu, magneziu. Toate acestea lucrează împreună pentru a subția și elimina mucusul de la nivelul sinusurilor. Amestecă o linguriță de oțet de mere cu un pahar de apă și bea chiar înainte de culcare.

Tratament pentru reflux acid. Refluxul acid are loc atunci când ai prea puțin acid în stomac. Cantitatea mică existența, în efortul de a-și face treaba poate ajunge până în esofag. Oțetul de mere echiibreaza aciditatea stomacului, reducând revărsarea acidului. Amestecă 1 linguriță de oțet de mere cu un pahar mare de apă și bea cu o ora înainte de culcare.

Vezi și.   Dieta cu ciocolată. Cel mai gustos regim alimentar, care se scapă de 7 kilograme în doar două săptămâni 

 

Reducerea crampelor la picioare din timpul nopții. Dacă ai des crampe musculare la picioare pe timpul nopții, acest fapt se poate datora lipsei de potasiu din organism. Din fericire, oțetul de mere conține o cantitate necesară de potasiu, care va restabili echilibrul din corp. Amestecă 2 lingurițe de oțet de mere cu un pahar mare cu apă caldă și bea în fiecare noapte, înainte de culcare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel