Trei dosare penale pentru agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Fata de 14 ani din Târgu Jiu, reţinută, apoi eliberată sub control judiciar, după ce a fost filmată când lovește cu sălbăticie o copilă mai mică decât ea, alături de alte trei fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă, este cercetată în trei dosare penale.

 

Adolescenta este acuzată de lovire şi alte violenţe, dar şi tâlhărie. Între timp, au apărut noi imagini în care tânăra participă la o altă scenă violentă, dar poliţiştii din cadrul IPJ Gorj au chemat-o la audieri.

Poliţiştii din Gorj s-au autosesizat, după ce imagini cu patru fete care agresează o adolescentă au apărut în spaţiul public. În imaginile apărute în presă, victima este în genunchi, în timp alte patru adolescente o insultă, o scuipă şi apoi încep să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ. În urma verificărilor, agresoarele au fost identificate şi duse la audieri împreună cu părinţii.

Citeste si: Bunicul uneia dintre agresoarele din Târgu Jiu: "Avea un anturaj dubios. Pleca cu anumite fete, care consumau bere și țigări"

După audieri, politiştii au decis ca una dintre fetele care au agresat o adolescentă de 13 ani să fie reţinută pentru 24 de ore. Fata este acuzată de infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Imediat după decizia poliţiştilor, tatăl agresoarei a suferit un șoc și a răbufnit în plâns: "Este vinovată, mă pun în postura părinților fetelor lovite, dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta", a spus bărbatul printre lacrimi. Ulterior, magistraţii au decis ca adolescenta să fie eliberată din arest şi pusă sub control judiciar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel