Trei bărbați arestați după ce au încercat să ascundă droguri în valoare de 10.000 de lire sterline într-o mașină de spălat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

O bandă de trei bărbați a fost închisă după ce a încercat să ascundă cocaină și canabis în valoare de 10.000 de lire sterline într-o mașină de spălat

Thomas James, 21 de ani, Simon Parker, 29 de ani, și Luke Gibson, 21 de ani, au pledat vinovați pentru trafic de droguri și s-au prezentat la Chester Crown Court pentru pronunțarea sentinței.

Trioul a folosit un telefon mobil "grefă" pentru a asigura tranzacții în jurul Ellesmere Port din zona Cheshire West și Chester, a constatat o echipă de investigație.

 

Poliția, pe urmele traficanților de droguri

 

În urma unei investigații suficiente, poliția a încercat să îi oprească pe inculpați, care circulau cu un Citroen Berlingo pe Doune Court, Ellesmere Port.

Cei trei bărbați au fugit, dar James și Parker au fost reținuți în apropiere și ulterior arestați.

După ce a percheziționat vehiculul, poliția a găsit bani și canabis, precum și un telefon mobil Samsung aparținând lui Parker.

Un telefon Nokia a fost, de asemenea, recuperat într-un tufiș din apropiere, unde a fost reținut James.

În urma investigațiilor ulterioare, a fost folosit un mandat pentru a avea acces la adresa lui Gibson de pe Camden Road.

 

Ofițerii au găsit canabis și cocaină în valoare de aproximativ 10.000 de lire sterline în mașina de spălat

 

De asemenea, poliția a mai descoperit un alt telefon mobil, împreună cu sute de pungi cu snap-uri și două seturi de cântare.

Un alt mandat de arestare a fost apoi folosit la Princes Road, unde au fost confiscate peste 8.000 de lire sterline în numerar din dormitorul lui James, împreună cu o cantitate mică de cocaină și 17 pungi de canabis.

După ce telefoanele confiscate au fost examinate, ofițerii au descoperit mesaje în legătură cu diverse tranzacții cu droguri.

Agentul de poliție Lee Ashbrook a declarat: "Am găsit un mesaj de la James. Acest trio a adus mizerie comunităților din Ellesmere Port și salut faptul că acum vor fi în spatele gratiilor pentru o perioadă substanțială de timp.

Ca parte a investigației, am confiscat cantități mari de droguri, împiedicând ca acestea să ajungă pe străzile orașului. Aceste droguri pot aduce dezordine în cartiere și vom face tot ce putem pentru a-i întrerupe și descuraja pe cei care intenționează să aducă mizerie pe străzile noastre.

Vom continua lupta noastră împotriva drogurilor ilegale în comunitate și vom face tot ce ne stă în putință pentru ca zona noastră să fie liberă de infracțiuni ilegale."

James, din Sutton Way, Great Sutton, a primit o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare. Parker, din Joseph Groome Towers, Ellesmere Port - a primit patru ani și cinci luni de închisoare. În timp ce Gibson, din Camden Road, Ellesmere Port, a primit trei ani în spatele gratiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel