Traian Băsescu, REPLICĂ pentru Robert Turcescu: „Cred că el e luat de val”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat astăzi la Digi24 că deputatul PMP Robert Turcescu este cel „luat de val”, după ce colegul său de partid a zis că Băsescu „s-a grăbit sau l-a luat valul aparițiilor televizate”.

„Nu, cred că el e luat de val. Dacă se pretinde un mare fost ziarist să își aducă aminte că același lucru (n.r. - legalizarea prostituției) l-am susținut și când eram primar.

Citește și Robert Turcescu, ATAC la adresa lui Traian Băsescu: „L-a luat VALUL aparițiilor televizate"

Umblam noaptea pe străzi și mă întâlneam cu grupuri, vă dau cuvântul meu de onoare că nu o dată am auzit de la femeile alea, 'Dle primar, legalizați prostituția că ne-am săturat să ne bată peștii'. E un lucru trist, dar trebuie făcut", a zis Băsescu.

Deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, a comentat acid declarațiile făcute de fostul președinte privind legalizarea prostituției, pentru a preveni cazurile de trafic de carne vie.

„Aș vrea să cred că ideea legalizării prostituției- relansată de Traian Băsescu într-o emisiune tv recentă- nu va găsi prea mulți adepți în rândul membrilor PMP. Cred că fostul președinte al partidului s-a grăbit sau l-a luat valul aparițiilor televizate. Ori, încă o dată, a vrut să nască un subiect de presă în care să fie primul sub luminile rampei. Oricum, sper măcar că a vorbit europarlamentarul PMP Traian Băsescu și nu președintele de onoare al PMP", a scris deputatul Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel