Robert Turcescu, ATAC la adresa lui Traian Băsescu: „L-a luat VALUL aparițiilor televizate“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, comentează acid declarațiile făcute de fostul președinte Traian Băsescu privind legalizarea prostituției, pentru a preveni cazurile de trafic de carne vie.

Parlamentarul Robert Turcescu comentează declarațiile făcute de fostul președinte Traian Băsescu privind legalizarea prostituției, în scopul prevenirii cazurilor de trafic de carne vie. Potrivit deputatului de Constanța, o astfel de idee nu ar trebui să își găseasscă prea mulți adepți în rândul membrilor Partidului Mișcarea Populară.

„Aș vrea să cred că ideea legalizării prostituției- relansată de Traian Băsescu într-o emisiune tv recentă- nu va găsi prea mulți adepți în rândul membrilor PMP. Cred că fostul președinte al partidului s-a grăbit sau l-a luat valul aparițiilor televizate. Ori, încă o dată, a vrut să nască un subiect de presă în care să fie primul sub luminile rampei. Oricum, sper măcar că a vorbit europarlamentarul PMP Traian Băsescu și nu președintele de onoare al PMP“, comentează deputatul Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

„Eu aș spune, o să se supere multă lume pe mine, sunt mulți bărbați nefericiți, care nu-și găsesc o parteneră și recurg la astfel de gesturi. Cred că a venit timpul să repunem în discuție legalizarea prostituției ca soluție de diminuare a traficului ilegal de carne vie. Nu am nicio jenă să spun ce cred. Germania are prostituția legalizată, Olanda, Belgia la fel”, a declarat Traian Băsescu, astăzi, la B1 TV.

Citește și: Traian Băsescu: „Nu mi-e jenă! A venit timpul să legalizăm prostituția”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel