Traian Băsescu, replică DURĂ pentru prezentatoarea Andreea Crețulescu " Oricât ați fi de PSD-istă nu puteți să îi acoperiți "

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Traian Băsescu a acuzat-o pe Andreea Crețulescu, prezentatoare România TV că este PSD-istă și că îi acoperă pe membrii partidului. 

Invitat la România TV, Traian Băsescu a vorbit și despre Referendumul de demitere care a avut loc în urmă cu mai mulți ani. "Este o condamnare pentru că a furat voturi. De asta e condamnat." 

La un moment dat, deranjat de declarațiile făcute de prezentatoarea România TV, Andreea Crețulescu, fostul președintele Traian Băsescu a venit imediat cu o replică " Doamna Crețulescu, oricât ați fi de PSD-istă nu puteți să îi acoperiți la o fraudă de două milioane de voturi. "

Referendumul de demitere nu s-a validat pentru că nu au fost suficienți oameni la vot. Traian Băsescu susține că PSD a furat voturile. "A fura nu înseamnă că le-a luat să le ducă acasă. Le-au pus pentru oameni care nu au fost la vot. Au băgat mai multe voturi decât oameni la vot. "

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel