Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI-ŞOC: "PSD a recurs la cele mai MURDARE forme de presiune asupra oamenilor PMP-ului."

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu a dezvăluit mijloacele prin care unii membri PSD au încercat să îi intimideze pe parlamentarii din PMP. Potrivit fostului preşedinte, unii oameni ai partidului său au primit ameninţări directe, chiar la ei acasă. Acesta susţine că va încerca să îi convingă să publice numele celor care i-au ameninţat.

"Cele 17 voturi ale PMP-ului au fost cruciale pentru ca Dăncilă să cadă.

Pe PMP a fost o presiue incredibilă, cu presiuni de genul 'dacă nu votezi cu noi, îi tăiem afacerile soţului tău' sau 'dacă nu votezi cu noi, îţi dăm afară soţia din serviciu', direct de la PSD făcute.

Nu ştiu de ce nu fac plângere, de asta nu îmi permit să spun despre cine este vorba. Dar am să am o discuţie cu ei. Mai ales că ţi-a venit acasă şi ţi-a spus lucrul ăsta, cum să nu faci o plângere penală pentru asemenea ameninţări?

Au recurs la cele mai murdare forme de presiune asupra oamenilor PMP-ului. 

Am vorbit cu ei, mi-au spus despre cine este vorba. Atâta timp cât nu au făcut ei publice numele, nu pot eu să le fac. Nu înţeleg de ce nu le fac.

Mâine poate reuşesc să îi conving eu şi pe Movilă şi pe nişte doamne deputate sau senatoare să spună că cutare a fost la mine, m-a ameninţat, au făcut presiune. Este o modaltiate absolut ticăloasă de a încerca să îţi menţii voturile.

Astăzi, una din discuţiile de la PSD a fost ceva de genul că Băsescu ne-a trădat. Nu ştiu de unde şi până unde.

Asemenea mizerii arată că totuşi PSD a rămas tot ce a fost înainte. Nu reuşeşte să fie un partid evoluat, european", a declarat Traian Băsescu, la Digi24.

De altfel, nu este singurul care reclamă presiunile făcute de unii membri PSD. Ludovic Orban a descris, pe larg, pe ce căi au acţionat pesediştii înaintea moţiunii, precizând că "s-au gândit inclusiv să mai oprească din avioane".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel