Traian Băsescu: Doamna procuror a făcut țăndări legea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Traian Băsescu a declarat că procuroarea ar trebui să plece din funcție, după ce a văzut imaginile cu Sorina, fetița bruscată de o procuroare care a luat-o din casa în care a crescut pentru a o da familiei care a adoptat-o. Fostul președinte spune că doamna procuror a făcut țăndări legea.

”Am avut o impresie groaznică, dar problema cu doamna procuror este că a făcut țăndări legea. Codul de procedură civilă, la articolul 910, al 4 spune că ”nu este perms niciunei persoane să bruscheze minorul sau să exercite presiuni asupra lui pentru a se realiza executarea”. Deci eram într-un caz de executare și acest minor a fost bruscat împotriva legii 

Cel care era responsabil legal, titularul problemei era executorul judecătoresc și nu procurorul. Procurorul venise pentru o percheziție în casă, căutau niște documente. Părearea mea este că această doamnă procuror-șef și-a luat un mandat de percheziție ca să poată face ce a făcut, adică să scoată copilul din casă, să-l ducă la mașina noilor părinți. 

Să nu duci copilul în mașina autorităților, ci să-l predai în mașina noilor părinți, care, pe bună dreptate, ei își vor copilul... Acești oameni, familia din SUA este legal investită cu calitatea de părinți ai acestui copil. Dar copilul, pentru a nu rămâne traumatizat trebuia scos din casă pașnic și prin voința lui, în urma unor discuții”, a declarat fostul președinte Traian Băsescu la B1TV.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel