Tragedie la Miami: Româncă împușcată în plină stradă de fostul iubit: Românul s-a sinucis și el după aceea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat și-a ucis iubita de care se despărțise, apoi a întors arma spre el însuși și a tras. Toată scena s-a petrecut pe o stradă din Brickell (Miami - SUA), miercuri seară, a declarat poliția. Cele două victime erau de origine română.

Bărbatul și femeia care au murit, miercuri, în Brickell, au fost identificați. Poliția i-a identificat pe bărbat ca fiind Gheorghe Cristian C., în vârstă de 48 de ani, și Dumuta S. în vârstă de 49 de ani. Ambii erau cetățeni români care locuiau în Pennsylvania și aveau o relație de aproximativ doi ani.

Poliția din Miami a declarat că a primit apeluri privind o împușcătură în jurul orei 21:20. Când ofițerii au ajuns la fața locului, i-au găsit pe cei doi morți pe trotuar, a precizat poliția.

Potrivit poliției, Dumuta și fiul ei în vârstă de 14 ani călătoriseră la Miami pentru a sta cu fiica ei în vârstă de 27 de ani și pentru a scăpa de Cristian.

 Româncă împușcată în plină stradă de fostul iubit, la Miami

 

Se pare că Cristian i-a urmărit din Pennsylvania în încercarea de a relua relația lor, dar când femeia a refuzat, a împușcat-o și apoi a îndreptat arma spre el, a declarat poliția. Ambii au fost declarați morți la fața locului, potrivit nbcmiami.com.

Potrivit unor surse, Cristian lucra la Piedmont Airlines, o companie aeriană din Philadelphia.

Un vecin a declarat pentru Miami Herald că a văzut două cadavre afară, după ce a auzit o pocnitură și apoi țipete. Ofițerii i-au găsit pe Dumuta și Cristian morți pe trotuar când au ajuns. Cei doi nu aveau un istoric de violență domestică în relația lor, a declarat poliția. Cu toate acestea, detectivii încă le cercetează trecutul și istoricul.

Împușcătura ar fi avut loc în fața celor doi copii.

Locuitorii cartierului urban de lux au fost șocați de împușcătură.

„Când eram pe balcon, am văzut cadavrele la pământ”, a spus un vecin, care s-a identificat drept „Manny”. „Am fost îngrijorat pentru că avem niște prieteni acolo”, a afirmat el, citat de presa americană.

„Bărbatul a împușcat-o mai întâi pe femeie, omorând-o, înainte de a se împușca. Este ceva ce vedem și spunem că a fost ceea ce s-a întâmplat să obținem asta”, a declarat Mike Vega, purtătorul de cuvânt al poliției din Miami. "Este tragic că acești doi băieți știu că și-au pierdut mama din cauza unei certuri. Investigăm pentru a determina ce s-a întâmplat care a declanșat acest lucru", a adăugat Vega.

2. -imagine fara descriere- (romani-morti-miami.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel