TRAGEDIE greu de imaginat în Vâlcea: Un bărbat s-a SINUCIS, după ce soţia sa a murit de COVID. "Nu pot trăi fără ea"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial

Tragedie greu de imaginat într-o familie din satul Modârceni, județul Vâlcea. Un localnic nu s-a putut împăca cu gândul că soţia sa a fost răpusă de Covid-19, şi şi-a pus capăt zilelor.

Tragedia s-a petrecut vineri, 16 octombrie, în satul Modârceni, din apropierea oraşului Horezu, scrie adevărul. Doi membri ai comunităţii, soţ şi soţie, Gheorghe (Gicanu) Ciudică, de 50 de ani şi Maricica Ciudică, de 46 de ani, au fost conduşi pe ultimul drum duminică, 18 octombrie.   

Femeia, care era pe dializă, a murit din cauza complicaţiilor survenite în urma contractării virusului SARS - CoV-2, iar bărbatul s-a spânzurat în aceeaşi zi în care a aflat cumplita veste. 

Familia, care se pregătea de înmormântarea soţiei, l-a găsit spânzurat în garaj 

 

Vineri, toată familia s-a adunat în ograda celor doi soți, ca să se pregătească de înmormântare, aşa cum se procedează încă în mediul rural: colivă, mâncare, cumpărături etc. În timp ce lumea robotea prin curte, Gicanu s-a dus în garaj.

"Acolo l-au găsit, spânzurat. Descoperirea i-a şocat pe toţi. Ştiau că îşi iubeşte foarte mult soţia, dar la aşa ceva nimeni nu s-a gândit. Deşi, el mai spusese că dacă Maricica lui moare de COVID, el nu vrea să mai trăiască”.

Duminică, 18 octombrie, soţii Ciudică au fost conduşi amândoi pe ultimul drum.

"Pe ea au adus-o sigilată, au trecut-o doar prin faţa casei. S-au respectat normele, cu distanţare, măşti de protecţie. Iar pentru el, sărăcuţul, toată lumea l-a rugat pe preot să spună măcar câteva cuvinte, pentru că ştiţi că la sinucigaşi nu se ţine slujbă religioasă", au mai spus apropiaţii familiei pentru sursa citată.

Cei doi soţi au lăsat în urmă doi copii, o fată şi un băiat, de 25 şi 27 de ani, care sunt plecati la Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel