Trădări în PSD? Fifor răspunde: "E doar SPECTACOL"

Narcis Popa |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mihai Fifor a afirmat că parlamentarii PSD nu vor vota moțiunea de cenzură, precizând că este absolut sigur că nimeni nu va trăda partidul. Secretarul general al PSD a adăugat că opoziția doar încearcă să facă „un pic de spectacol”.

„Parlamentarii PSD nu votează moțiunea de cenzură, iar de restul întrebați-i pe cei care se străduiesc pentru a nu știu câta oară să facă să treacă o moțiune de cenzură. Nici aceasta nu va trece. Numa încearcă să facă un pic de spectacol. Abia aștept să treacă săptămâna viitoare ca să ieșim din bucla asta în care cei din opoziție ne duc o dată pe sesiune și să putem să ne continuăm activitatea”, a declarat Mihai Fifor, vineri, la sediul Academiei de Poliție din București.

Chestionat dacă este sigur că nu va trăda nimeni din PSD la moțiunea de cenzură, Fifor a răspuns scurt: „Absolut sigur”.

Mihai Fifor a participat, vineri, la festivitatea „Depunerea jurământului” pentru studenții anului I, 2019, la sediul Academiei de Poliției „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Ludovic Orban a anunțat, anterior, că au fost strânse 237 de semnături pentru moțiunea de cenzură, precizând că PNL este în discuții cu peste 10 parlamentari pentru susținerea demersului, inclusiv cu aleși de la PSD.

Liberalii ar vrea să depună luni în Parlament moțiunea.

Viorica Dăncilă a anunțat, la finalul ultimei ședine CEx al PSD, că strategia aleșilor social-democrați la moțiunea de cenzură va fi să stea în bănci dar să nu voteze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel