Tort cu banane și cafea, făcut la tigaie: Ieftin, pufos și delicios. Notează acum ingredientele

Tort cu banane și cafea, făcut la tigaie: Ieftin, pufos și delicios. Notează acum ingredientele
Tort cu banane și cafea, făcut la tigaie: Ieftin, pufos și delicios. Notează acum ingredientele

Un tort cu banane și cafea, făcut la tigaie, este un desert atât de ieftin și de ușor de făcut, încât sigur va ajunge rapid unul din preparatele preferate. 

O idee perfectă de desert, gata în câteva minute. Blaturile tortului sunt un fel de clătite pufoase și absolut delicioase. Merită să țineți minte ideea și pentru alte combinații.

Citește și Dosa, clătite indiene umplute cu cartofi. O rețetă diferită și originală, dar mai presus de toate, plină de aromă

Rețeta de tort cu banane și cafea, făcut la tigaie, este foarte ușoară și rapidă, oricine o poate găti. Un tort făcut din ingrediente simple, ieftine, dar absolut delicios. Toată lumea va iubi această rețetă ușoară și rapidă. Principalul lucru este să gătești cu bună dispoziție!

Încearcă și: Mămăligă boierească. Un deliciu autentic românesc, după o rețetă veche de un secol

Ingrediente:


3 banane

1 lingură de cafea instant

2 oua

1,5 căni de lapte (300 ml)

2 căni de făină (240 g făină)

1 lingură de praf de copt (10 g)

3 linguri de zahăr.

Cremă:

1 plic de budincă cu aromă de banane (sau ce aromă preferați)

360 ml. apă

200 grame unt cremos

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

 

Tort cu banane și cafea, făcut la tigaie. Rețeta pas cu pas

Tăiați bananele felii, adăugați cafeaua instant și ouăle, apoi blenduiți totul până când bananele se lichefiază complet. Adăugați apoi laptele. Va ieși o compoziție destul de lichidă.

Începeți, cu un tel, să încorporați ușor făina cernută și praful de copt. Compoziția va fi la final mai groasă, asemănătoare cu cea a clătitelor americane.

Se pune primul blat, prima clătită, într-o tigaie uscată, anti-aderentă. Se coace 5 minute la foc mediu, acoperindu-se cu un capac. Se răstoarnă si se mai gătește încă 3 minute. Se coc astfel toate clătitele până se termină compoziția

Începem prepararea cremei: plicul de budincă se pregătește cu 360 de mililitri de apa. Se amestecă până de dizolvă tot praful și nu rămân cocoloașe, apoi se pune la fiert, până se îngroașă

Cele 200 g de unt cremos se mixează până se înmoaie și devine o masă albă, cremoasă. Adăugați budinca răcită în unt și amestecați bine tot timpul

Asamblarea Tortului cu banane și cafea, făcut la tigaie: Fiecare strat al tortului este bine uns cu cremă. va ieși destul de înalt. Decorați cu fructe confiate sau după cum doriți Se pune la frigider cel puțin 2 ore.

Dacă și-a plăcut rețeta de tort cu banane și cafea, făcut la tigaie, sigur îți va plăcea și această Prăjitură pufoasă cu iaurt. O porție are doar 95 de calorii. Rețeta pas cu pas a unui desert de vis

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy